Impressive Relations

Ledningsgrupp

Operativ Chef

Filip Lellky

Filip är högsta ansvarig för vår säljorganisation och är expert på stegen hela vägen från uppstart av nya till driften av stora säljteam.
Trots sin ringa ålder har han under drygt 10 år arbetat med försäljning och vet sig vad som krävs för att lyckats.​ Filips främsta drivkraft är att få personer att växa fram inom organisationen.
Komersiell Chef

Joakim Westin

Joakim är kommersiell chef och ansvarar för utvecklandet av nya och befintliga samarbeten tillsammans med våra partners.
Joakim värderar dialog och transparens högt i sitt arbetssätt vilket är väldigt uppskattat, inte minst från våra kunder. Att på ett datadrivet och resultatinriktat sätt alltid driva projekten framåt gör Joakim till en viktig pusselbit i vår verksamhet.
Impressivekarriären inledde Joakim hos oss 2016 och har därefter tagit flera steg i organisationen där han idag ingår bolagets ledningsgrupp.
Staffing Coordinator

Hedda Waldefeldt

Hedda är en av våra nyaste kollegor på kontoret. I rollen som Staffing Coordinator är Hedda spindeln i nätet och vårt ansikte utåt och närmast ansvarig för all rekrytering.
Heddas envishet och strävan efter att alltid bli bättre i sin roll är en av hennes bästa egenskaper.
Heddas stora intresse är musik och hon kan spela en stor mängd instrument. Elbas är hennes favorit.
Legendarisk stjärnsäljare

Jimmy Holm

Sommaren 2008 inledde Jimmy sin säljresa. Efter en tuff introduktion i branchen blev det snabbt kärlek och Jimmy förstod snabbt att det här var något som passade honom perfekt.

Sedan dess har han vunnit i princip alla priser som går att vinna men låter inte det stoppa honom. Ständigt höjer han sin egna förväntan på vad som är möljligt och visar sina kollegor hur man sätter nya lägstanivåer.​

Försäljningschef

Adrian Nyberg

När du tänker dig en person som är säljare ut i fingerspetsarna då är det Adrian du tänker på. Adrian har mångårig erfarenhet av försäljning både i Sverige och internationellt. Längs vägen har han intresserat sig allt mer för ledarskap och att utveckla både säljare och teamledare. Det är i just den rollen Adrian återfinns på Impressive. En roll som passar honom perfekt.
I uppdraget ansvarar Adrian för ett projekt där vi förenar flera olika partners för att skapa ökad försäljning.
Teamleader

Pontus Månsson

Pontus är en erfaren och färgstark person som under sin karriär hos oss har tagit flera steg i sin karriär. Idag är Pontus en ovärderlig resurs som arbetar nära våra säljare och deras utveckling
Pontus är från Malmö och på fritiden är det fotboll och föreningslivet som ligger honom närmast.